Päivitetty 01.02.2017

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Hallituksen palsta

Artikkeli on julkaistu myös Suvustaja-lehdessä 1/2017.

Hallituksen toiminta syksyllä koostui kahdesta kokouksesta, joissa käsiteltiin kokousohjelmia, syyskokousasioita, Plazan tapahtumaa, jäsenrekisteriä, kevätretkeä ja jäsensivuja.

Hallitus vuodelle 2017

Syyskokouksessa 10.11.2016 valittin yhdistyksen puheenjohtajaksi Arto Lahtinen ja varapuheenjohtajaksi edelleen Eero Kallio. Hallituksen jäseninä toiselle kaudelle jatkavat Heikki Pulkkinen ja Marja-Liisa Pitkänen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin uudelleen Martti Attila ja Harri Lintula ja Paula Riihuhdan tilalle valittiin Vesa Hänninen. Puheenjohtajaksi valitun Arto Lahtisen tilalle valittiin Marjatta Ticklén.

SSSry:n uusi ja vanha hallitus 2017

Perinteinen ryhmäkuva hallituksenvaihtokokouksesta 10.1.2017. Kuvassa vasemmalta lukien takarivissä Heikki Pulkkinen, Harri Lintula, Kari Iso-Järvenpää, Risto Aarikka, Eero Kallio, Vesa Hänninen ja Risto Sinervo sekä eturivissä Kaija Salminen, Martti Attila, Marja-Liisa Pitkänen, Birgitta Hiiskola, Marjatta Ticklén ja ja Arto Lahtinen. Kuvan otti Kaija Salminen.

 

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 10.1.2017 todettiin, että sekä sihteerin että jäsensihteerin tehtäviin etsitään pysyvää viranhaltijaa. Toistaiseksi tehtäviä hoitavat edelleen Marja-Liisa Pitkänen (sihteeri) ja Martti Attila (jäsensihteeri).

Entisissä tehtävissään jatkavat taloudenhoitana Risto Sinervo, kirjastovastaavana Kaija Salminen, Suvustajan päätoimittajana Martti Attila, retkivastaavana Vesa Hänninen, atk-vastaavana Risto Aarikka ja retki-ilmoittautumiset vastaanottaa edelleen Birgitta Hiiskola.

Hallitus päätti kutsua vuosikokouksessa kaksi uutta kunniajäsentä: Eero Lehto ja Teppo Karppinen.

Hallituksen puheenjohtajan tehtävät jättänyt Kari Iso-Järvenpää kukitettiin järjestäytymiskokouksessa kiitospuheiden kera. Hänen 6-vuotinen puheenjohtajuutensa lukuisine ansioineen huipentui paljon kiitosta saaneisiin, vuoden 2015 Valtakunnallisiin Sukututkimuspäiviin, joiden järjestelyä Kari organisoi moniosaajana itseään ja aikaansa säästämättä.

Kari Iso-Järvenpää

Puheenjohtaja Kari Iso-Järvenpää kukitettuna 10.1.2017. Kuvan otti Kaija Salminen.

Jäsenasiat

Uusia jäseniä on saatu kuusi. Jäsenmäärä tällä hetkellä on 349. Hallitus toivottaa uudet ja entisetkin jäsenet tervetulleiksi!

Muu toiminta

Työryhmämme on jatkanut syksyllä Salon alueen seurakuntien hakemistojen tekoa SSHY:n jäsensivuille. Pientä väsymystä tekijöillä on ilmennyt, mutta olemme saaneet joukkoon kaksi uutta tallentajaa. Urakkakin on kasvanut työn kuluessa (uusia alkuperäiskuvia tullut nettiin) – tällä hetkellä n. 3/4 urakasta (yli 33.000 digikuvaa) on valmiina. Loppukiri pyritään ottamaan ensi kevään aikana.

Jäsenrekisteriuudistus on tehostanut myös jäsenmaksujen perintää siten, että yhteydenotot ’nukkuviin’, passiivisiin jäseniin on johtanut osan oma-aloitteiseen eroamiseen – usein ikääntymisen tai harrastuksen hiipumisen vuoksi. Toisaalta, uusia jäsenehdokkaita ilmaantuu tasaiseen tahtiin – ehkäpä edustavien jäsensivujemme houkuttelemina.

Mikko Laihosen ylläpitämillä nettisivuilla otettiin syyskuussa käyttöön vain jäsenille tarkoitetut jäsensivut. Sinne on jo saatu ensimmäiset tiedot, joita ei ole Suvustajassa painettuina. Jäsentunnuksilla pääsee jäsensivuilta selailemaan myös tuoreimpia Suvustajia aktiivisine linkkeineen.

Tammikuun 21. päivänä 2017 osallistuimme Plazan Fun&Hobby -tapahtumaan jo neljännen kerran.

Hallitus pyrkii itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi järjestämään teemaan sopivia aiheita tapaamisiimme ja toivottaa samalla jäsenistölle menestyksekästä ja sukututkimusrikasta juhlavuotta.

 

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 1/2017

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Kevätretki Vesilahteen 13.5.2017. Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

Uusi hallituksen jäsen esittäytyy: Marjatta Ticklén Lue lisää ...

Maakirja kertoo tilan historiasta Lue lisää ...

DNA-tulosten viidakossa koettua Lue lisää ...

DNA-tulosten jakaminen toiseen tietokantaan – GENIn sukupuista apua DNA-osumien selvittelyyn Lue lisää ...

Kokemuksia geneettisestä sukututkimuksesta Lue lisää ...

DNA-testaukset - näin pääset alkuun Lue lisää ...

Albrecht Johan Orbinski I ja II – isä ja poika, amtman ja veronvuokraaja Kannaksella Lue lisää ...

Dahlgrénit 1900-luvun alun uutisissa Lue lisää ...

Kirjallisuutta ja linkkejä genetiikan ja geneettisen sukututkimuksen opiskeluun Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi