Päivitetty 04.02.2019

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Hallituksen palsta

Artikkeli on julkaistu myös Suvustaja-lehdessä 1/2019. Kirjoittaja Martti Attila.

 

Hallitus on kokoontunut syksyn alusta lukien neljä kertaa. Kokouksissa käsiteltiin kokousohjelmia, syyskokousasioita, kevätretkeä (myös sen osallistumismaksua ei-jäsenille) ja toiminnan kehittämistä.

Yhdistyksen taloudessa suurin kustannuserä on Suvustajan painatus- ja postituskulut. Näistä erityisesti postimaksut ovat vuosittain kasvaneet huomattavasti. Tästä seuraa korotuspainetta jäsenmaksuun, joka on yhdistyksemme ainoa merkittävä tulolähde. Samalla halutaan selvittää, olisiko osa jäsenistöstä halukas lukemaan Suvustajaa ainoastaan verkkoversiona, jos jäsenmaksu ilman painettua Suvustajaa olisi pienempi (ks. lisää kyselystä etusivulla).

Kevätretki päätettiin suunnata toukokuussa Perniön ruukkeihin. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet sivulta 3. Hallitus päätti myös järjestää kesäretken Sastamalan vanhan kirjallisuuden päiville juhannuksen jälkeen. Jos lähtijöitä saadaan riittävästi (minimi 15), niin järjestetään yhteinen bussikuljetus. Katso tarkemmin täältä.

Jäsenmaksu on nyt 18 €

Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen korottaa jäsenmaksua kolmella eurolla – vuodelle 2019 jäsenmaksu on siis 18 €. Löydätte tämän lehden välistä jäsenmaksulomakkeen, jolla maksu pyydetään suorittamaan eräpäivään mennessä.

Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa, että seuraavaa Suvustajaa ei postiteta niille jäsenille, joilta tämän vuoden jäsenmaksu on vielä silloin maksamatta! Painetun Suvustajan saapuminen jäsentemme kotiin riippuu täysin jäsenmaksuista, joten hoidattehan maksun heti, ettei se pääse unohtumaan. Vastaattehan myös helmikuulla sähköpostilla lähtevään kyselyymme koskien Suvustajan lukemista ainoastaan digitaalisena versiona kotisivujemme kautta halvemmalla jäsenmaksulla.

Hallitus ja toimihenkilöt 2019

Syyskokouksessa 15.11.2018 valittiin edelleen yhdistyksen puheenjohtajaksi Arto Lahtinen ja varapuheenjohtajaksi Eero Kallio. Uudelleen hallituksen jäseniksi valittiin erovuorossa olleet Martti Attila, Vesa Hänninen ja Harri Lintula. Hallituksen jäsenyydestä eroa pyytäneen Marja-Liisa Pitkäsen tilalle valittiin Anni Ala-Rakkola-Kara. Heikki Pulkkinen ja Marjatta Ticklén jatkavat edelleen hallituksessa.

Hallituksen ja toimihenkilöiden järjestäytymiskokouksessa 8.1.2019 todettiin, että tehtävissään jatkavat entiset toimenhaltijat: sihteerinä Marjatta Ticklén, taloudenhoitajana Risto Sinervo, Suvustajan päätoimittajana Martti Attila, jäsensihteerinä Heikki Pulkkinen, ATK-vastaavana Risto Aarikka, kirjastovastaavana Kaija Salminen, retkivastaavana Vesa Hänninen, webmasterina Mikko Laihonen ja retki-ilmoittautumiset vastaanottaa Birgitta Hiiskola. Suvustajan toimituskunnassa jatkavat Harri Lintula ja Kaija Salminen.

Jäsenasiat

Jäsenmäärämme elää jäsenistön ikärakenteen vuoksi. Samalla kun osa luopuu jäsenyydestä, saamme ilahduttavasti uusiakin jäseniä. Yllä on lueteltu kymmenen uutta jäsentä. Jäsenmäärä tällä hetkellä on 385 – sama luku kuin syksyn alussa. Hallitus toivottaa uudet ja entisetkin jäsenet tervetulleiksi!

Sundholma
Kuva 1. Hallituksen jäseniä ja virkailijoita kuvattuna hallituksen järjestäytymiskokouksessa 8.1.2019. Vasemmalta lukien Risto Sinervo, Heikki Pulkkinen, Martti Attila, Anni Ala-Rakkola-Kara, Harri Lintula, Marjatta Ticklén, Vesa Hänninen, Arto Lahtinen ja Eero Kallio. Kuvan otti Kaija Salminen.

 

 

 

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 1/2019

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Kevään 2019 toimintakalenteri. Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

GENI ja MyHeritage sukututkijan työkaluina. Lue lisää ...

Itsenäisyyssenaattorit 1917 ja suvut 2017 Lue lisää ...

Katsaus Nuorsuomalaisen puolueen vaiheisiin Lue lisää ...

Korpraali Jaakko Ollenqvist Marttilasta Lue lisää ...

Uusi hallituksen jäsen esittäytyy: Anni Ala-Rakkola-Kara Lue lisää ...

Kirjastoon 2018 hankitut uudet kirjat Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi