Päivitetty 04.02.2019 -->->

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Ajankohtaista

Näiltä sivuilta löydät tietoja erilaisista ajankohtaisista tapahtumista. Yhdistyksen toimintakalenteri on siirretty Toiminta / Kokoukset-osioon.

Kysely SSSry:n jäsenille: Haluaisitko lukea Suvustajaa vain digiversiona?


Olemme joutuneet korottamaan jäsenmaksua tälle vuodelle mm. jatkuvasti nousevien postimaksujen vuoksi. Postimaksuihin menee Suvustajan kustannuksista liki puolet. Siksi hallitus haluaa selvittää kuinka suuri osa jäsenistöstä haluaisi tulevaisuudessa lukea Suvustajaa ainoastaan digitaalisena versiona, jos jäsenmaksu silloin olisi pienempi. Kuinka paljon pienempi jäsenmaksu ilman kotiin kannettua Suvustajaa olisi? Se voidaan arvioida vasta tämän kyselyn jälkeen. Halvemman jäsenmaksun suuruuteen vaikuttaa se, paljonko säästöä tulee postitus- ja painatuskuluissa.

Uusi sukututkijahakemisto on käytettävissä

Salon Seudun Sukututkijat ry:n sukututkijaluettelo päivitettiin viimeksi vuonna 2012 ja se on edelleen luettavissa Word-tiedostona verkkosivuiltamme. Osa luettelon tiedoista on kuitenkin jo valitettavasti vanhentunut.

Nyt olemme uudistaneet luetteloa, mutta emme enää samassa muodossa kuin viimeksi. Yhdistyksemme jäsenistö on saanut käyttöönsä ajantasaisen sukututkijahakemistopalvelun, jonka tietoja jäsenet voivat itse ylläpitää.

Sukututkijahakemisto on osa verkkosivustoamme. Palvelussa sinä jäsenenä voit milloin tahansa kirjata, muuttaa tai poistaa sukututkimuskohteitasi koskevia tietoja, ja ne ovat välittömästi muidenkin sukututkijoiden käytettävissä, kun olet tallentanut tiedot hakemistoon. Osa sukututkijahakemistoon talletetuista tiedoista on kaikkien internetkäyttäjien saatavilla, mutta laajempi osa tiedoista on vain yhdistyksemme jäsenistön nähtävissä. Myös osa sukututkijahakemiston toiminnoista on pelkästään jäsenistön käytettävissä, esimerkkinä hakutoiminto.

Sukututkijahakemistossa kirjaat tutkimasi suvun nimen, pitäjän (kunta tai kaupunki), kylän ja talon, jossa ko. suku on asunut, sekä ajanjakson, jota tutkimuksesi ko. paikassa koskee. Voit myös tallentaa tarkentavia lisätietoja sukua, paikkaa tai tutkimustasi koskien. Voit myös tallentaa hakemistoon linkkejä verkkosivuille, joista tutkijakollegasi voivat löytää lisätietoja tutkimuksistasi tai sinusta itsestäsi. Koska palvelussa on antamasi yhteystietosi, muut sukututkijat voivat em. tietoja käyttäen kääntyä puoleesi, kun heillä on omaan sukututkimukseensa liittyen kysyttävää tai tietoja annettavana suvusta, jota sinäkin olet tutkinut.

Tule kuulemaan ja näkemään lisää sukututkijahakemistosta kerhuohuoneellemme esim. lauantaina 24.3.2018 tai 28.4.2018. Katso kerhoajat tarkemmin täältä.

Mitä enemmän palvelussa on sukututkimuskohteistaan tietoja kirjanneita käyttäjiä, sitä paremmin se palvelee kaikkia käyttäjiä eli myös sinua.

Ulrika Juseliuksen kotisivuilla sukututkimustietoa Kiikalasta ja lähipitäjistäkin!

Ulrika Juseliuksen kotisivuilla, varsinkin pääsivulla Sukuhistoria, http://www.phpoint.fi/ulrikaj/family.htm on paljon tietoa Kiikalasta. Käykää tutustumassa! Sivuja on tällä hetkellä kaikkiaan 20 kpl, mutta pääsivu käsittelee Kiikalaa ja lähipitäjiä.

Kiikalan taloista on käyty läpi mm. Rekijoen Lempaa, Iso-Lempaa ja Klemelää, Komisuon Nalkkia ja Jussilaa, Hirvelän Anttilaa, Yli-Anttilaa ja Ali-Marttilaa, Hitolan Puoloa, Kiikalan Kaukoa ja Vanhankylän Krapia. Ulrikan isä oli Kiikalasta syntyisin, mutta muutti jo pienenä perheen mukana Pertteliin.

Esipolvikokoelmaa myytävänä

Salon Seudun Sukututkijat ry julkaisi v. 2010 25-vuotisen toimintansa juhlistamiseksi Esipolvikokoelman, jota on vielä saatavana.

Esipolvikokoelmaan julkaisun jälkeen tehtyjä täydennyksiä ja korjauksia sivuille 15 - 18, 34 ja 175 -176. Lataa tiedosto tästä linkistä.

Sähköpostiosoitteet jäsenrekisteriin

Jos sinulla on oma sähköposti, ole hyvä ja ilmoita osoitteesi Heikki Pulkkiselle ( heikki.pulkkinen[e]seutuposti.fi ) tai osoitteeseen suvustaja[e]gmail.com . Vaihtoehtoisesti voit tehdä ilmoituksen myös Jäsenasiat-sivulla olevalla jäsentietolomakkeella. Samaa lomaketta voi käyttää myös muiden henkilötietojesi päivittämiseen. Tiedonvälitys tehostuu, kun pystymme lähettämään tiedot ajankohtaisista asioista tai muuttuneesta ohjelmasta jäsenille sähköpostitse. Ilmoita myös, jos sähköpostiosoite muuttuu.

Yhdistyksen sähköpostiosoite

Yhdistykselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen suvustaja[e]gmail.com (korvaa [e] -merkintä @-merkillä)

 

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 1/2019

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Kevään 2019 toimintakalenteri. Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

GENI ja MyHeritage sukututkijan työkaluina. Lue lisää ...

Itsenäisyyssenaattorit 1917 ja suvut 2017 Lue lisää ...

Katsaus Nuorsuomalaisen puolueen vaiheisiin Lue lisää ...

Korpraali Jaakko Ollenqvist Marttilasta Lue lisää ...

Uusi hallituksen jäsen esittäytyy: Anni Ala-Rakkola-Kara Lue lisää ...

Kirjastoon 2018 hankitut uudet kirjat Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi