Päivitetty 23.03.2018 -->->

 
  SSSry logo   valokuvakollaasi

Ajankohtaista

Näiltä sivuilta löydät tietoja erilaisista ajankohtaisista tapahtumista. Yhdistyksen toimintakalenteri on siirretty Toiminta / Kokoukset-osioon.

Muurlan kotiseutuyhdistys ry:n kevätkokous

Muurlan kotiseutuyhdistys ry:n kevätkokous pidetään Muurlan kirjaston Sopukassa, Muurlantie 340 sunnuntaina 8.4.2018.

Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45 ja sääntömääräinen kokous alkaa ko 18.

Noin klo 18.30 FT, historiantutkija Kaarina Reenkolan esitys isoisänsä isästä teemalla "Itsenäisyyssenaattori Heikki Renvall". Aihe liittyy läheisesti Muurlaan, jossa Renvallin suku omisti Isontalon tilan (nykyinen Muurlan opisto).

Liite

Kerhohuoneen aukioloaikoihin muutos

Huomaathan, että Kerhohuoneemme on aiemmasta ilmoituksesta poiketen avoinna tiistaina 15.5.2018 eikä 17.5.

Uusi sukututkijahakemisto on käytettävissä

Salon Seudun Sukututkijat ry:n sukututkijaluettelo päivitettiin viimeksi vuonna 2012 ja se on edelleen luettavissa Word-tiedostona verkkosivuiltamme. Osa luettelon tiedoista on kuitenkin jo valitettavasti vanhentunut.

Nyt olemme uudistaneet luetteloa, mutta emme enää samassa muodossa kuin viimeksi. Yhdistyksemme jäsenistö on saanut käyttöönsä ajantasaisen sukututkijahakemistopalvelun, jonka tietoja jäsenet voivat itse ylläpitää.

Sukututkijahakemisto on osa verkkosivustoamme. Palvelussa sinä jäsenenä voit milloin tahansa kirjata, muuttaa tai poistaa sukututkimuskohteitasi koskevia tietoja, ja ne ovat välittömästi muidenkin sukututkijoiden käytettävissä, kun olet tallentanut tiedot hakemistoon. Osa sukututkijahakemistoon talletetuista tiedoista on kaikkien internetkäyttäjien saatavilla, mutta laajempi osa tiedoista on vain yhdistyksemme jäsenistön nähtävissä. Myös osa sukututkijahakemiston toiminnoista on pelkästään jäsenistön käytettävissä, esimerkkinä hakutoiminto.

Sukututkijahakemistossa kirjaat tutkimasi suvun nimen, pitäjän (kunta tai kaupunki), kylän ja talon, jossa ko. suku on asunut, sekä ajanjakson, jota tutkimuksesi ko. paikassa koskee. Voit myös tallentaa tarkentavia lisätietoja sukua, paikkaa tai tutkimustasi koskien. Voit myös tallentaa hakemistoon linkkejä verkkosivuille, joista tutkijakollegasi voivat löytää lisätietoja tutkimuksistasi tai sinusta itsestäsi. Koska palvelussa on antamasi yhteystietosi, muut sukututkijat voivat em. tietoja käyttäen kääntyä puoleesi, kun heillä on omaan sukututkimukseensa liittyen kysyttävää tai tietoja annettavana suvusta, jota sinäkin olet tutkinut.

Tule kuulemaan ja näkemään lisää sukututkijahakemistosta kerhuohuoneellemme esim. lauantaina 24.3.2018 tai 28.4.2018. Katso kerhoajat tarkemmin täältä.

Mitä enemmän palvelussa on sukututkimuskohteistaan tietoja kirjanneita käyttäjiä, sitä paremmin se palvelee kaikkia käyttäjiä eli myös sinua.

Ulrika Juseliuksen kotisivuilla sukututkimustietoa Kiikalasta ja lähipitäjistäkin!

Ulrika Juseliuksen kotisivuilla, varsinkin pääsivulla Sukuhistoria, http://www.phpoint.fi/ulrikaj/family.htm on paljon tietoa Kiikalasta. Käykää tutustumassa! Sivuja on tällä hetkellä kaikkiaan 20 kpl, mutta pääsivu käsittelee Kiikalaa ja lähipitäjiä.

Kiikalan taloista on käyty läpi mm. Rekijoen Lempaa, Iso-Lempaa ja Klemelää, Komisuon Nalkkia ja Jussilaa, Hirvelän Anttilaa, Yli-Anttilaa ja Ali-Marttilaa, Hitolan Puoloa, Kiikalan Kaukoa ja Vanhankylän Krapia. Ulrikan isä oli Kiikalasta syntyisin, mutta muutti jo pienenä perheen mukana Pertteliin.

Esipolvikokoelmaa myytävänä

Salon Seudun Sukututkijat ry julkaisi v. 2010 25-vuotisen toimintansa juhlistamiseksi Esipolvikokoelman, jota on vielä saatavana.

Esipolvikokoelmaan julkaisun jälkeen tehtyjä täydennyksiä ja korjauksia sivuille 15 - 18, 34 ja 175 -176. Lataa tiedosto tästä linkistä.

Sähköpostiosoitteet jäsenrekisteriin

Jos sinulla on oma sähköposti, ole hyvä ja ilmoita osoitteesi Heikki Pulkkiselle ( heikki.pulkkinen[e]seutuposti.fi ) tai osoitteeseen suvustaja[e]gmail.com . Vaihtoehtoisesti voit tehdä ilmoituksen myös Jäsenasiat-sivulla olevalla jäsentietolomakkeella. Samaa lomaketta voi käyttää myös muiden henkilötietojesi päivittämiseen. Tiedonvälitys tehostuu, kun pystymme lähettämään tiedot ajankohtaisista asioista tai muuttuneesta ohjelmasta jäsenille sähköpostitse. Ilmoita myös, jos sähköpostiosoite muuttuu.

Yhdistyksen sähköpostiosoite

Yhdistykselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen suvustaja[e]gmail.com (korvaa [e] -merkintä @-merkillä)

 

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:

Salasana:


Uusimmat päivitykset


Suvustaja 2/2018

Puheenjohtajan tervehdys. Lue lisää ...

Syksyn 2018 toimintakalenteri Lue lisää ...

Hallituksen palsta. Lue lisää ...

Vouti Rasmus Olofinpoika ja muistotaulu Lue lisää ...

Tutkimusta esipolvista, DNA-testit, etäserkut Lue lisää ...

Uskelan emäkirkon hautausmaa Lue lisää ...

Optatus Niilonen - Angelniemen vallankumouksellinen urkuri Lue lisää ...

Kivikirkkoja ja -kartanoita - kevätretki Maskuun Lue lisää ...

Kirjastoon 2018 hankitut uudet kirjat Lue lisää ...

Muita linkkejä


©2016 Salon Seudun Sukututkijat r.y. Tietoja sivuista | Henkilötietosuoja | Sivukartta | Sivuhistoria | Yhteystiedot | Web design Mikko Laihonen , mil[e]netti.fi