Kirjasto

Kirjoja hyllyssä

Yhdistyksen kerhotiloissa Salon kaupunginkirjaston sukututkimustiloissa, os. Vilhonkatu 2, oleva kirjakokoelmamme käsittää yli 300 nidettä. Alla olevasta linkistä voit avata kirjaluettelomme ja sen täydennysosan. Luettelossa kirjat ovat otsikon mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Kirjoja voi lainata kerhotapaamisten yhteydessä ja laina-aika on neljä (4) viikkoa.

Kirjaluettelo (pdf) (Päivitetty 01.03.2023)

Ellei selaimesi tue pdf-tiedostojen katselua, tarvitset luettelotiedoston katseluun pdf-formaattia tukevan katseluohjelman kuten esim. Adobe Reader, jonka voit ladata tarvittaessa koneellesi alla olevan kuvakkeen kautta.

getAdobeReader 

Salolaista sukututkimusaineistoa kirjastossamme ja Kansallisarkistossa (Turku)

Salolaista sukututkimusaineistoa löytyy mappikaupalla (33 mappia) sekä Turusta että Angelniemen aineiston osalta kolme mapillista kopioituna omassa kirjastossamme. Kyseessä on Lauri Olavi Suomisen (1920–1977) sukututkimustoiminnan tuloksena syntynyt arkisto. Aineistossa on tietoa 1400 luvulta vuoteen 1977, ja järjestettyä aineistoa on 2,4 hyllymetriä Kansallisarkiston Turun toimipisteessä. Käykää tutustumassa Angelniemen aineistoon kerhotiloissamme tai koko materiaaliin Turussa. Tiedot kannattaa kuitenkin tarkistaa alkuperäislähteistä.

VAKKA-tietokanta kuvaa aineistoa seuraavasti:

Suomisen sukututkimusaineisto ulottuu keskiajalta 1900-luvulle. Paikkakunnan mukaan järjestetyssä aineistossa pääpaino on hänen äitinsä suvun asuinseudun, Angelniemen ja sitä ympäröivien alueiden tutkimuksessa. Suvun mukaan järjestetyssä aineistossa on mukana sukuja eri puolilta Suomea, tosin tutkimus keskittyy myös tässäkin aineistossa eteläisen ja läntisen Suomen sukuihin. Lauri Suomisen keräämä materiaali ulkomaisista aatelis- ja hallitsijasuvuista sisältyy myös viimeksi mainittuun aineistoon.

×