Tiedote

Covid-19-rajoitusten ja -suositusten muuttuessa, saattaa kerhohuonetapaamisiin ja kuukausikokouksiemme ohjelmiin tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Siksi on tärkeää, että tarkistat tilanteen verkkosivuiltamme ennen kuin lähdet tilaisuuteemme.

Katso tarkemmin ajantasaisesta kalenteristamme.

Retket

Yhdistyksemme järjestää ajoittain retkiä, jotka on yleisesti tarkoitettu jäsenistölle, mutta tilanteen salliessa mukaan voidaan ottaa myös yhdistykseemme kuulumattomia henkilöitä. Tällä sivulla kerrotaan kuluvan kauden retkien kohteista, aikataulusta, maksuista, ilmoittautumisesta ja mahdollisista rajoituksista yms.

Hallitus

Tulevat tilaisuudet

Retki

La, 23.04.2022 klo 10.00 - 12.00

Perniön kotiseutumuseoon tutustuminen
Perniön museo, Museotie 7, Perniö, Salo

Kysy kimppakyytimahdollisuudesta.

Retki

La, 14.05.2022 klo 09.00 - 17.00

Kevätretki Somerolle - Koronavarauksella
Lähtö Salon torilta klo 9, paluu samaan paikkaan n. klo 17.

Somerolle suuntautuva kevätretkemme sisältää Ihamäen kartanokierroksen, joka on opastettu bussikierros useiden kartanoiden ja Baddingin kioskin kautta, käynti Someron torppamuseolla, Härkätien kartanokierros (Kimalan kartanot, Åvik, Jurvala, Långsjö ja Lahti. N. klo 11.30 nautitaan lounas ja kartanon esittely Härkälän kartanossa. Sitten käymme Someron kirkossa ja hautausmaalla, jonka jälkeen Hovilan kartanon Muistojen kultaa - nuoruuden hurmaa-näyttelyyn tutustuminen kartanon kivinavetassa. Näyttelyn jälkeen Hovilan kartanon historian esittely ja iltapäiväkahvit. Kotimatka alkaa n. klo 16.30 päättyen Salon torille.

Matkan hinta on 50 Euroa osallistujalta sisältäen kuljetukset, opastukset, lounaan ja iltapäiväkahvit. Maksu peritään menomatkalla bussissa. Ei jäsenet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä samalla hinnalla, mikäli yhdistyksen jäseniä ilmoittautuu vähemmän kuin 50.

Sitova ilmoittautuminen ajalla 25.4. - 4.5.2022 Birgitta Hiiskolalle ( birgitta.hiiskola(e)gmail.com, puh. 040 702 1319 ) tai verkosivumme kautta. Mainitse samalla mahdollinen erityisruokavaliotoiveesi. Matkalle mahtuu enintään 50 henkilöä (minimi 30 henkilöä).

Hallitus
×