Tiedote

Covid-19-rajoitusten ja -suositusten muuttuessa, saattaa kerhohuonetapaamisiin ja kuukausikokouksiemme ohjelmiin tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Siksi on tärkeää, että tarkistat tilanteen verkkosivuiltamme ennen kuin lähdet tilaisuuteemme.

Katso tarkemmin ajantasaisesta kalenteristamme. Päävalikon kohdasta AJANKOHTAISTA löydät linkit eri tapahtumatyyppien kalentereihin.

Jäsenasiat

Jäsenedut

Yhdistyksemme jäsenenä saat seuraavat edut:

  • Voit osallistua yhdistyksen järjestämiin esitelmätilaisuuksiin.
  • Voit osallistua kerhoiltoihimme, tavata muita sukututkijoita ja hakea sieltä neuvoa ja opastusta sukututkimukseen liittyvissä asioissa.
  • Osallistumalla sääntömääräisiin kokouksiin voit vaikuttaa yhdistyksen päätöksen tekoon.
  • Pääset osallistumaan edullisella jäsenhinnalla maksullisiin yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja retkiin.
  • Saat yhdistyksen 2 kertaa vuodessa ilmestyvän Suvustaja-jäsenlehden suoraan kotiisi joko paperisena tai digilehtenä jäsenmaksun suuruudesta riippuen.

Jäsenenä saat myös verkkosivuillamme tarjottavat henkilön rekisteröintiä vaativat palvelut:

  • Pääsy sivuille, jotka on tarkoitettu vain jäsenistölle.
  • Näet sivuillamme jäsenille tarkoitettuihin etätilaisuuksiin osallistumiseksi tarvittavat linkit ja tunnukset
  • Mahdollisuus lukea verkkosivuillamme tarjottavaa yhdistyksemme digilehteä.
  • Mahdollisuus itse päivittää omia yhteystietojaan verkkosivulla 'Omat tiedot'-palvelussa.
  • Mahdollisuus tallettaa, päivittää ja julkaista omia tutkimuskohteitaan koskevia tietoja verkkosivuillamme olevaan sukututkijahakemistoon.

Jäsenen velvollisuudet

Jäsenenä sitoudut noudattamaan yhdistyksemme sääntöjä ja näiden verkkosivujen käyttöehtoja.

Jäsenmaksun suuruus

Vuotuisen jäsenmaksun suuruus on 25 euroa, kun haluat Suvustaja-lehden paperisena, ja 17 euroa, kun sinulle riittää verkkosivuilta luettavissa ja ladattavissa oleva digilehtemme.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi hakea helpoimmin täyttämällä tästä linkistä jäsenhakemuksen ja lähettämällä sen eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä yhdistyksemme jäsensihteeriin, jonka yhteystiedot löydät täältä. Jäsenyytesi vahvistaminen tai hylkääminen ilmoitetaan sinulle sen jälkeen, kun yhdistyksen hallitus on käsitellyt hakemuksesi. Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen hyväksyntää.

 

 

Yhdistys pidättää oikeuden yhdistyksen sääntöjen, verkkosivuston käyttöehtojen sekä näiden palveluiden sisältöä ja saatavuutta koskeviin muutoksiin .

 

Salon Seudun Sukututkijat ry:n hallitus

 

×