Tiedote

Covid-19-rajoitusten ja -suositusten muuttuessa, saattaa kerhohuonetapaamisiin ja kuukausikokouksiemme ohjelmiin tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Siksi on tärkeää, että tarkistat tilanteen verkkosivuiltamme ennen kuin lähdet tilaisuuteemme.

Katso tarkemmin ajantasaisesta kalenteristamme. Päävalikon kohdasta AJANKOHTAISTA löydät linkit eri tapahtumatyyppien kalentereihin.

Kari Iso-Järvenpäälle Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitali 18.3.2017

Artikkeli on julkaistu myös Suvustaja:ssa 2/2017 Kirjoittaja Kaija Salminen

Kuva 1 Kari Iso-Järvenpää
Kuva 1. Kari Iso-Järvenpää ansio-mitaleineen ja kunniakirjoineen. Kuvan otti Kaija Salminen.

Edelliselle puheenjohtajallemme, Kari Iso-Järvenpäälle anottiin hallituksemme nimissä Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitalia, jotka Suomen Sukututkimusseura julisti haettavaksi 100-vuotisjuhliensa yhteydessä. Alkuperäisen hakemuksen teksti on vieressä. Siinä on hakemuksen perustelut lyhyesti esitettyinä. Tarkemmat tiedot Karin merkittävästä työstä ja osaamisesta vuoden 2015 Valtakunnallisten Sukututkimuspäivien onnistumisessa on esitetty mm. Suvustajassa 2/2015 (http://www.sssry.fi/38sukututkpvat.htm).

Ohessa myös Espoon Otaniemessä ansiomitalien luovutustilaisuuden yhteydessä 18.3.2017 otettuja kuvia. Hallitus onnittelee vielä kerran Karia ansiomitalista!

Ansiomitalihakemus Kari Iso-Järvenpää
Kuva 2. Ansiomitalihakemus Kari Iso-Järvenpää
Ansiomitalien saajat 2017
Kuva 3. Ryhmäkuva Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitalin saajista Espoon Otaniemessa pidetyssä Suomen Sukututkimusseuran 100-vuotisjuhlassa. Kuvan otti Kaija Salminen.
Kaija Salminen
×